Doğal Olarak Sağlıklı




Hakkimizda


1978 yılından beri inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan, Asmira İnşaat’ın sahibi Hakan Şekerci’nin, inşaat sektöründe göstermiş oldukları güven ve başarıyı restoran projesiyle, gıda sektörüne taşımak istemesiyle 2015 yılında kapılarımızı sağlığa açtık. İzmir’in yeni gözde iş merkezi olan Bayraklı’da konumlanan ve özellikle öğle saatlerinde bölgedeki çalışanların, akşam ve haftasonları ise çevre sakinlerinin hem keyif alabilecekleri hem de sağlıklı beslenebilecekleri bir mekan olan Naturla’nın mutfağında, Urla’da kendi çiftlik ve seralarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri kullanıyoruz. Ege mutfağının iddiali bir temsilcisi olma hedefi ile yola çıktığımız menümüzde; enginar çorbasından Urla kuzu tandıra, ıspanak boraniden karışık otlu pideye kadar bir çok lezzet bulunuyor.


“hayatta elde ettiğimiz başarıların hiçbiri tesadüf değildir.”


Doğal Olarak Sağlıklı












Günün Önerilen Menüsünü





Executive Chef



Hayal edin! Bir sera hayal edin, her sebzenin büyük bir titizlik ve sevgiyle ekildiği... Salatalığın, rokanın, maydonozun en doğal ortamında yeşerdiği, domatesin can bulduğu bir sera... Bir çiftlik hayal edin; tavukların, ineklerin, koyunların, kuzuların doğal ortamlarında beslenip özenle yetiştirildiği... Bir de bunların; masmavi denizi, yemyeşil doğası, tertemiz havasıyla İzmir’in incisi Urla’da olduğunu hayal edin... İşte biz bu hayali gerçeğe dönüştürdük NATURLA’da.

Urla’da, doğal ortamında, kendi yetiştirdiğimiz ürünlerin en iyilerini, en tazelerini seçtik, mutfağımızda sizin için pişirdik ve “doğal olarak sağlıklı” dedik.

Afiyet olsun!










Üye Girişi







Şifremi Unuttum
Yeni Kullanıcı